Hjemmekontor: Utstyr og inspirasjon

Ordentlig utstyr og inspirerende omgivelser gjør arbeidsdagen fra hjemmekontoret sååå mye bedre. Her er en haug tips for å starte å bygge ditt drømmekontor.

Publisert

Se hva Google vet om deg

Siden personvern og GDPR eksisterer, krever det at Google har en viss åpenhet om hvilke data de har på deg. Dette finner du i My Ad Center.

Publisert

Hvordan få bedre SEO?

Noen retningslinjer for hvordan få bedre SEO når du lager en side eller skriver en artikkel/blogginnlegg.

Publisert

Prediction Machines

Få produkter har rukket å påvirke verden så massivt som ChatGPT på så kort tid. Denne 5 år gamle boken hjelper oss å ha et edruelig forhold til AI.

Publisert

Kurs og sertifiseringer for SEO

Kunnskap om SEO, eller søkemotoroptimalisering på godt norsk, er både veldig nyttig og samtidig ettertrakted kompetanse. Her er noen steder å starte dersom du ønsker å lære mer om SEO.

Publisert

PARA-systemet for å enkelt lagre ideer og tanker

PARA-systemet er utviklet av produktivitetsstjerne Tiago Forte (lage profilside) for å gjøre det enklere å lagre og sortere notater, ideer og tanker. I stedet for å ha et bunnløst hull av usorterte notater, eller et halvveis forsøk på et arkiv/tagging-system, er målet her å lage noe handlingsorientert, som gjør at de mest relevante notatene, ideene og tankene dine alltid er lett for hånden.

Publisert