Så mye tjente jeg på min side-hustle i 2023

Publisert

Jeg fant en side-hustle innenfor SEO som har gitt meg et TRESIFRET beløp det siste året 😲

Du måtte tenke litt, sant? Tresifret. Høres mye ut. Før du kommer på at det kan være snakk om 2 Pepsi Max og et brød.

Det er jo ganske poppis med “side-hustles” som krever litt arbeid i starten, før det ruller og går av seg selv og pengene renner inn på konto.

Spol et par år tilbake: Jeg og fruen ble invitert med på “bokstavmiddag”. Konseptet hvor man rullerer på å invitere hverandre på middag, og alle rettene som serveres må starte på bokstaven du har fått tildelt. Slik jobber man seg gjennom alfabetet.

I frustrasjon over hvor vanskelig det var å finne retter på de ulike bokstavene, luktet jeg en SEO-mulighet. Jeg smalt sammen bokstavmiddag.no på et par helger, og noen uker senere trumfet denne lille røveren foran giganter som Wikipedia og Matprat i søkeresultatene 📈

Titusenvis av kunnskapssultne nordmenn som googlet “mat på a” og tilsvarende, strømmet inn.

“Hvor mye tjener en nettside på display-ads i disse dager?” funderte jeg på mens jeg dunket inn Google AdSense og fant frem sigaren.

Spol til nåtid, og jeg har svaret: Nok til et par Pepsi Max og et brød. 2023 endte totalt på kr 177,- på ca 30-40 000 sidevisninger.

Tidlig pensjon får vente litt lenger.

Publisert