Digitale kurs og sertifiseringer for markedsførere

Publisert

Kurs og sertifiseringer fra Google er et veldig naturlig sted å starte for enhver markedsfører. Det å øke kunnskapen og ferdighetene sine i verktøy som Google Analytics, Search Ads er på ingen måte feil.

Fundamentals of digital marketing
Google Search Ads 360 Sertifisering
Display & Video 360 Sertifisering
Campaign Manager Sertifisering
Google Analytics Qualitication
Google My Business
Shopping Ads Sertifisering
Google Ads Measurement Sertifisering
Creative Sertifisering

Hubspot Academy

På Hubspot Academy finner du en lang rekke relevante (og gratis) kurs.

Digital Marketing
Digital Advertising
Website Optimization
Youtube Marketing
Social Media Marketing
SEO sertifisering
Inbound Marketing
Content Marketing

Reforge

Reforge har en serie kurs som er langt mer intensivt og større enn de fra Hubspot og Google, i tillegg til at det koster en del. Et medlemskap koster i skrivende stund $1,995 i året. Jeg har ikke tatt disse kursene selv (enda), men fått det anbefalt av kollegaer som har vært veldig fornøyde.

Growth Marketing
Experimentation and testing
Marketing Strategy

Synlighet

Synlighet er et norsk markedsføringsbyrå som tilbyr både gratis webinar og betalte kurs. Har deltatt på flere av webinarene deres og fått inntrykket av at de har mange dyktige hoder.

Sleeknote

Sleeknote kjører jevnlige webinar med fokus på konvertering og leadgenerering. Har sett en god del av disse, og de holder ganske god kvalitet. De teamer ofte opp med partnere og leverandører for å få inn friske nye perspektiver.

Se tidligere webinar på denne siden, og meld deg på nyhetsbrevet deres (de er veldig gode på produktkommunikasjon) via pop-up her.

Udemy

På Udemy ligger det i skrivende stund over 10 000 kurs under kategorien markedsføring. I motsetning til Hubspot Academy og Google koster de aller fleste kursene her noen kroner. NB: Udemy har en forferdelig personifisert tilbudsmodell hvor du ved første besøk får slengt tilbud på typ 90% rabatt i ansiktet. Disse tilbudene vedvarer stort sett hele tiden selv om de har en countdown. Jeg har personlig aldri kjøpt et kurs til “full pris”, og det burde ikke du gjøre heller. Klarer du å se forbi den mildt sagt irriterende salgsmetoden så ligger det en del gode kurs her.

Markedsføringskurs på Udemy

The BluePrint Training

Meget interessant SEO-kurs fra Ryan Stewart og hans team. Hovedkurset koster en liten formue, men man får like vel mange gode tutorials og maler hvis man melder seg på gratisversjonen.

The Blueprint Training

Youtube

Youtube må ikke glemmes som en veldig god kilde til læring, det gjelder bare å finne de riktige kanalene. Her er noen forslag:

Ryan Stewart – SEO
Noah Kagan – Markedsføring og business
Google Analytics
Learn Google Spreadsheets
GaryVee – Markedsføring, SoMe og mye diverse

Meg

Nå som du har scrollet så langt ned på siden så var dette innlegget kanskje ikke totalt unyttig? Vurdér å melde deg på nyhetsbrevet mitt, så får du tilsendt mer snacks som kanskje ikke er totalt unyttig heller.

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Publisert